WEBSITE

Een website is jouw digitale kantoor.  Dit is jouw kans om gevonden te worden en direct een goede indruk achter te laten. Te laten zien wat jij te bieden hebt en wie jij bent door dit digitale kantoor in te richten naar jouw smaak. Een plek waar jij en jouw ideale klant zich thuisvoelt.

Heb je al een branding, maar wil je deze uitbreiden naar een bijpassende website?
Ook daar help ik je graag bij.

IN DIT PAKKET KRIJG JE…

WEBSITE

 1. Intake gesprek
 2. Coming soon landingspage
 3. Fotografie styling voorstellen
 4. Een mooie, functionele en strategische WordPress Divi website die geoptimalisseerd voor desktop én mobiel.
 5. Email-optins geïntegreerd met jouw email programma.
 6. Vindbaar op Google.
 7. Met deze website kun je straks heel makkelijk zelf aan de slag! Ik sta klaar om je te helpen.

  EXTRA:

    • Nieuwsbrief template in Mailchimp
    • Social media templates
    • Werkboeken
    • E-books 
    • Een fotoshoot
    • SEO geschreven teksten

  WERKWIJZE

  Een website duurt meestal rond de twee maanden. Dit ligt aan een aantal aspecten zoals de aanlevering van teksten en eventuele beelden of de reactiesnelheid.

   1. See you on skype!

   Leuk je te ontmoeten! In dit Skype gesprek bespreken we jouw visie en missie en het doel van jouw branding.

   2. Get to business briefing

   Je ontvangt na ons gesprek de creatieve briefing. Hierdoor krijg ik een goed beeld van wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Samen met alle informatie die voor mij handig is om te weten over je branding, stuur je me de ingevulde briefing terug. 

   3. ONTWERP HOMEPAGE

   Na het ontvangen van de briefing ga ik aan de slag met het ontwerp van de homepage. Ook maak ik in deze ronde een flowchart waarin duidelijk wordt hoe groot de website gaat worden en hoe deze wordt ingedeeld.
   De ontwerpen stel ik je voor in een overzichtelijke presentatie in pdf formaat.

   4. ONTWERP WEBSITE

   Na goedkeuring ga ik aan de slag met de andere pagina’s. 

   5. Fotoshoot

   Wanneer er nog geen fotomateriaal aanwezig is en je hier wel graag gebruik van wilt maken, gaan we nadenken over je fotoshoot. Hiervoor ontvang je een aparte briefing van de fotograaf, waarin je heel goed hierop wordt voorbereid. Zo snel mogelijk plannen we deze in.

   6. Teksten

   Schrijf je zelf goede teksten? Of laat je dit liever doen? Het voordeel van dit uit handen geven is dat een goede tekst schrijver tegenwoordig ook meteen kijkt naar de SEO. Niet onbelangrijk. Nadenken over de de juiste toon die bij jou past en jouw ideale klant is essentieel voor een succesvolle website. Wanneer de website ontwerpen klaar zijn qua indeling, is het moment om een tekstschrijver in te schakelen.

   7. Website bouwen

   Terwijl jij gefotografeerd wordt, en de teksten geschreven worden, ga ik aan de slag met het bouwen van de website. 

   8. Lancering

   Wow wat gaaf als alles bij elkaar komt. Ontwerp, tekst en fotografie. Gefeliciteerd, jouw website wordt gelanceerd!

   9. Overige uitingen

   Wat heb je nog meer nodig? Ik help je graag verder.

   PAKKETTEN

   Hieronder vind je de pakketten die ik bied.

   Voor prijzen neem vrijblevend contact met me op door te mailen naar inge@sunnyfields.nl

   Enya Hooyberghs | Hoogsensitief & Happy

   Met Inge samenwerken voor de nieuwe verkooppagina voor mijn online cursus was een droom. Ze voelde meteen heel goed aan welke ontwerpstijl bij mij en mijn klanten paste. Ze zorgde voor een mooie aansluiting met mijn huidige huisstijl en tegelijkertijd voegde ze iets nieuws toe. Zo werd de pagina fris en sprankelend en speels! Onze communicatie verliep uitsluitend via mail en dat werkte verbazingwekkend goed. Ze antwoordde snel op mijn mailtjes en stemde genoeg af tijdens het creatieproces. Ze werkte snel en efficiënt en leverde prachtig werk in. Inge heeft oog voor detail en kleur- en stijlopbouw waardoor mijn verkooppagina een plezier werd om te lezen en te bekijken! Bedankt Inge!

   Josien Frinking | Praktisch Organiseren

   “Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

   Mathijs Bos | Next Level

   “Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

    

   Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

   “We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

   Fabienne van Dillen | C'est Fab

   “Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

    

   PORTFOLIO

   Voor meer portfoliowerken klik hier.

   Contacteer me op

   inge@sunnyfields.nl

   +54 9 3541 37 1401

   ingesunnyfields

   Volg me op

   © 2020 Sunnyfields

   Disclaimer | Algemene Voorwaarden

   Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295