INVESTERING BRAND IDENTITY + WEBSITE

Hieronder vind je de prijzen voor het maken van jouw brand identity en jouw  website.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Alles is maatwerk en er wordt veel tijd in gestoken om jouw authentieke zelf en wat jij biedt te visualiseren, net zolang totdat jij voelt dat het klopt.

Heb je iets anders nodig? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wil je liever betalen in termijnen? Dat is geen probleem. 

Prijzen zijn exclusief BTW.

 

IN DIT PAKKET KRIJG JE…

BRANDING

 1. intake gesprek
 2. het Find & Visualise yourself programma, inclusief Branding vragenlijst
 3. Moodboard
 4. Logo (3 revisies)
 5. Beeldmerk, Woordmerk & Favicon
 6. Kleurenpalet
 7. Fonts combinaties (body, header en accent)
 8. Patronen, texturen of stijliconen
 9. Brandbook (dit is een prachtig digitaal, en printbaar boekwerk waarin jouw branding van concept tot doorvertalingen staan beschreven en dat essentieel is om in de toekomst mee te werken.)

WEBSITE

 1. Coming soon landingspage
 2. Fotografie styling voorstellen en eventueel een fotoshoot (dit is echt een aanrader, omdat hierdoor jouw website een harmonieus geheel wordt en je fantastische foto’s krijgt van jezelf).
 3. Een mooie, functionele en strategische WordPress Divi website die geoptimalisseerd voor desktop én mobiel.
 4. Email-optins geïntegreerd met jouw email programma.
 5. Vindbaar op Google. 
 6. Met deze website kun je straks heel makkelijk zelf aan de slag! Ik sta klaar om je te helpen.

EXTRA:

 • Digitaal: Nieuwsbrief template in Mailchimp, Social media templates, Werkboeken, E-books of…
 • Print: Visitekaartjes, (digitaal)briefpapier, flyers, posters, folders, uitnodigingen, agenda’s, boeken,  etc.

WERKWIJZE

Een branding en website duurt meestal rond de drie maanden. Dit ligt aan een aantal aspecten zoals de aanlevering van teksten en eventuele beelden of de reactiesnelheid.

  1. See you on skype!

  Leuk je te ontmoeten! In dit Skype gesprek bespreken we jouw visie en missie en het doel van jouw branding.

  2. Get to business briefing

  Je ontvangt na ons gesprek de creatieve briefing. Hierdoor krijg ik een goed beeld van wie jij bent en wat jouw doelen zijn en hoe ik dat mag gaan visualiseren. 

  3. MOODBOARD & CoNCEPT

  Na het ontvangen van de briefing ga ik aan de slag met een moodboard. Dit is een soort inspiratie bord waarin ik gebruik maak van fotografie, kleuren en vormen die ik onder andere vind op Pinterest en die ik samen breng op een prachtig moodboard. Deze dient als uitgangspunt voor de rest van de branding. Hierin vind je ook al de eerste opzet voor jouw kleurenpalet. 

  4. LOGO

  Wanneer je blij bent met het moodboard en kleurenpalet ga ik verder met het ontwerpen van je logo. Ik doe 2 verschillende logo voorstellen. Hieruit kun jij een richting kiezen en in deze eventueel aanpassingen in maken. Er is ruimte voor drie correctierondes totdat je superblij bent met je logo. 

  5. STIJLELEMENTEN

  Dan ga ik het logo in verschillende uitingen doorvoeren, zoals in factuurpapier en een eventueel visitekaartje. Ook maak ik patronen of andere stijlelementen om jouw branding compleet en herkenbaar te maken. 

  6. BRANding book

  Ik lever je het logo pakket aan met verschillende soorten logo zoals CMYK en RGB kleuren in verschillende formaten. Diapositief logo, beeldmerk en woordmerk. Ook lever ik je de stijlelementen, de patronen, kleurpallet, fonts en favicon aan. En een mooi brandbook waarin het concept van je branding beschreven staat en hoe je zelf met je branding aan de slag kan gaan.

  7. Fotoshoot

  Wanneer we je branding klaar hebben is het tijd om foto’s te laten maken. Aan de hand van jouw branding maak ik een styling voorstel, die vooral te maken heeft met kleur, kleding en locatie.
  De fotoshoot mag je zelf regelen, of je kan tegen een meerprijs gebruik maken van mijn collega Lia, die niet alleen prachtige foto’s maakt, maar ook nog coach is en je je daardoor helemaal op je gemak zal voelen bij jouw shoot. 

  8. Website ontwerp

  Tijd voor de website! Eerst gaan we bespreken wat het doel is van jouw nieuwe website. Op die manier kunnen we beslissen wat de inrichting van de website wordt en de inhoud. We gaan het ook hebben over de website die jij mooi vindt en functioneel.
  Hierna ga ik het ontwerp maken van de homepage. Dit doe ik eerst in Photoshop. Wanneer er een voorstel is goedgekeurd van de homepage en de rest van de pagina’s, gaan we de teksten laten schrijven.

  9. Teksten

  Wanneer er een duidelijke indeling is van de content, kunnen we een tekstschrijver in gaan zetten. Of misschien schrijf je zelf graag de teksten. Het voordeel is voor het werken met een professionele tekst schrijver is dat hij of zij ook meteen naar het SEO gedeelte van de teksten kijkt.
  Hiervoor kan ik je voorstellen met een van mijn contacten.

  10. Website bouwen

  Wanneer alle definitieve teksten zijn aangeleverd, gaan we de website bouwen. Hiervoor maken we eerst een mooie Under construction pagina, zodat we hierachter kunnen werken.

  Wanneer de website is opgezegt zorgen we er ook voor dat hij vindbaar is op Google én gekoppeld is aan jouw email programma.

  Hierna krijg je een kleine handleiding om zelf aan de slag te gaan met je blog.

  11. Overige uitingen

  Wat heb je nog meer nodig? Ik help je graag verder.

  Enya Hooyberghs | Hoogsensitief & Happy

  “Met Inge samenwerken voor de nieuwe verkooppagina voor mijn online cursus was een droom. Ze voelde meteen heel goed aan welke ontwerpstijl bij mij en mijn klanten paste. Ze zorgde voor een mooie aansluiting met mijn huidige huisstijl en tegelijkertijd voegde ze iets nieuws toe. Zo werd de pagina fris en sprankelend en speels! Onze communicatie verliep uitsluitend via mail en dat werkte verbazingwekkend goed. Ze antwoordde snel op mijn mailtjes en stemde genoeg af tijdens het creatieproces. Ze werkte snel en efficiënt en leverde prachtig werk in. Inge heeft oog voor detail en kleur- en stijlopbouw waardoor mijn verkooppagina een plezier werd om te lezen en te bekijken! Bedankt Inge!”

  Fabienne van Dillen | C'est Fab

  “Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

   

  Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

  “We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

  Josien Frinking | Praktisch Organiseren

  “Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

  Mathijs Bos | Next Level

  “Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

   

  Contacteer me op

  inge@sunnyfields.nl

  +54 9 3541 37 1401

  ingesunnyfields

  Volg me op

  © 2020 Sunnyfields

  Disclaimer | Algemene Voorwaarden

  Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295