PORTFOLIO BRAND IDENTITY

Eyeco Hypnotherapie

Voor Eyeco heb ik een nieuwe branding en website mogen ontwerpen en diverse andere uitingen zoals werkboeken, ebooks en bijpassende illustraties. Corinne van Ravels is een hele lieve en warme therapeute met veel ervaring en expertise. Het was een hele fijne samenwerking, waarin we na haar duidelijke en prachtige briefing we op een branding kwamen die precies past bij wie zij is en wat zij uit wilt stralen.

Kernwoorden

Houdvast, warmte, veranderen van binnenuit, vrede en herstel, evenwicht, persoonlijke kracht.

LCHMSTL
Lichaamstaal

Voor LCHMSTL heb ik een branding en website mogen ontwerpen en diverse andere uitingen.

Annelies had zelf al een persoonlijke styling voorstel gehad qua kleur en wist dus precies wat bij haar past. Uit dit grote palet van kleuren heb ik een palet gekozen die de kern visualiseert en goed past bij haar.

Kennis van lichaamstaal zorgt voor een betere verbinding met anderen. Annelies zie zichzelf als een verbinder.

Kernwoorden

Verbinding, plezier, transformeren van gedachten en emoties, verwondering.

Mathijs Bos
Coach

Voor Mathijs heb ik zijn ebook mogen ontwerpen. Er was weinig tijd, maar uit zijn prachtige en inspirerende levensverhaal, kreeg ik al snel een gevoel van de persoon die hij is. En hieruit ontstond een mooi ebook.

 

Godelieve
Spiritual Business leader

Voor Godelieve heb ik samengewerkt met Cisca Mikx, soul fotografe. Zij vroeg mij te helpen met de branding van Godelieve en haar website. Ook hebben we verschillende ebooks mogen maken. Met de prachtige fotografie van Cisca is het een heel mooi geheel geworden.

 

NOW 

Fabienne van Dillen starte een nieuw initiatief met het magazine NOW, ofwel Naturally Outstanding Woman. En vroeg mij hiervoor een logo en een huisstijl voor te ontwerpen. 

 

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Josien Frinking | Praktisch Organiseren

“Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

Fabienne van Dillen | C'est Fab

“Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

 

Contacteer me op

inge@sunnyfields.nl

+54 9 3541 37 1401

ingesunnyfields

Volg me op

© 2019 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295