PORTFOLIO BRAND IDENTITY

Brand identity & Website

Eyeco Hypnotherapie

Voor Eyeco heb ik een nieuwe branding en website mogen ontwerpen en diverse andere uitingen zoals werkboeken, ebooks en bijpassende illustraties. Corinne van Ravels is een hele lieve en warme therapeute met veel ervaring en expertise. Het was een hele fijne samenwerking, waarin we na haar duidelijke en prachtige briefing we op een branding kwamen die precies past bij wie zij is en wat zij uit wilt stralen.

Kernwoorden

Houdvast, warmte, veranderen van binnenuit, vrede en herstel, evenwicht, persoonlijke kracht.

Brand Identity &Website

LCHMSTL

Voor LCHMSTL heb ik een branding en website mogen ontwerpen en diverse andere uitingen.

Annelies had zelf al een persoonlijke styling voorstel gehad qua kleur en wist dus precies wat bij haar past. Uit dit grote palet van kleuren heb ik een palet gekozen die de kern visualiseert en goed past bij haar.

Kennis van lichaamstaal zorgt voor een betere verbinding met anderen. Annelies zie zichzelf als een verbinder.

Kernwoorden

Verbinding, plezier, transformeren van gedachten en emoties, verwondering.

Brand identity & Ebook

Ank van Lieshout | Passie in Ondernemen

Voor Ank mocht ik haar brand identity ontwerpen en een bijpassend ebook. Ook heb ik een aantal stijliconen ontworpen die zorgen voor herkenbaarheid en visualiseren op een vrolijke manier al haar uitingen.

Het ebook is een waardevol en overzichtelijk boek geworden.

Brand Identity

NOW magazine

Fabienne van Dillen starte een nieuw initiatief met het magazine NOW, ofwel Naturally Outstanding Woman. En vroeg mij hiervoor een logo en een huisstijl voor te ontwerpen.

 

Josien Frinking | Praktisch Organiseren

“Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

Ank van Lieshout | Passie in ondernemen

“Inge heeft in korte tijd mijn huisstijl en e-book zeer mooi ontworpen. De afbeeldingen, kleuren en lay-out passen perfect bij elkaar en mijn visie. Ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Het ziet er supergaaf uit!”

Cisca Mikx | Soul photographer

“Het is altijd een feest om met Inge samen te werken. Inge is creatief, spiritueel, punctueel, betrouwbaar. Daarnaast is ze een fantastisch, inspirerend en warm mens. 

Vanaf het allereerste moment ervaarde ik ons contact als vanzelfsprekend en oprecht en hadden we samen het zelfde doel:  het  hoogst haalbare voor de klant eruit te halen. Passend en professioneel. Ik ben dan ook super trots met de mooie brand identiteit, logos en websites die we hebben neergezet. Van Inge word je gewoon blij!”

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +54 9 3541 371 401

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295