Portfolio Social media

 

Hieronder vindt je een selectie van moodboards voor Instagram die ik maakte voor verschillende klanten.

Heb je ook hulp nodig bij het ontwerp van jouw templates en headers voor jouw social media pagina’s?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken: inge@sunnyfields.nl

Social media moodboard
Social media moodboard

Enya | Hoogsensitief & Happy

Met Inge samenwerken voor de nieuwe verkooppagina voor mijn online cursus was een droom. Ze voelde meteen heel goed aan welke ontwerpstijl bij mij en mijn klanten paste. Ze zorgde voor een mooie aansluiting met mijn huidige huisstijl en tegelijkertijd voegde ze iets nieuws toe. Zo werd de pagina fris en sprankelend en speels! Onze communicatie verliep uitsluitend via mail en dat werkte verbazingwekkend goed. Ze antwoordde snel op mijn mailtjes en stemde genoeg af tijdens het creatieproces. Ze werkte snel en efficiënt en leverde prachtig werk in. Inge heeft oog voor detail en kleur- en stijlopbouw waardoor mijn verkooppagina een plezier werd om te lezen en te bekijken! Bedankt Inge!

Harry Trotter | The Cycle Breaker Foundation

Inge knows how to communicate with her client and is extremely flexible. Next to the fact she is brilliant at west she does she has a human approach on things which is a great asset of her. I strongly recommend her.

Corinne van Ravels | Hypnotherapeute

Inge heeft voor mij prachtige dingen ontworpen zoals: mijn huisstijl, website, ebooks, illustraties en video's.

Het gave is dat zij echt met je meedenkt en naar je luistert en komt met veel initiatieven.

Je kunt haar blindelings vertrouwen. Ze levert mooi werk, is zorgvuldig en creatief.

Wat jij in gedachten hebt, kan ze omzetten in beeld.

Ze is ook nog eens heel hartelijk en goed bereikbaar.

Fabienne van Dillen | C'est Fab!

"Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect."

 

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +54 9 3541 371 401

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295