Portfolio Illustraties

Yoga & Chakras illustraties

Deze superleuke illustraties vind je in de Sunnyfields shop voor hele leuke prijsjes. Gebruik deze illustraties voor jouw blog, ebooks of werkboeken of misschien om een ruimte op te vrolijken.

Je vind hier de 7 belangrijkste chakras en yoga houdingen die de chakras activeren en weer in balans brengen. Alle kleuren komen terug in de illustraties en je krijgt er allemaal leuke extraatjes bij, zoals de symbolen.

Fitness illustraties voor de Fitgirls

De Fitgirls vroegen me een serie illustraties te maken voor hun ebook. En later heb ik voor hun ook het ebook gemaakt. Deze illustraties geven verschillende fitness houdingen weer waardoor je binnen een aantal dagen een fantastische booty hebt! Wil jij de booty challenge proberen? Neem dan een kijkje op hun site.

Illustraties voor Reflex Magazine

Studio OneSevenTwo vroeg Sunnyfields illustraties te maken voor het magazine dat zij 4 keer per jaar maken voor de ABU. De teksten worden aangeleverd en Sunnyfields bedenkt hoe deze tekst het beste gevisualisseert kan worden d.m.v. vrolijke illustraties.

 

LCHMSTL

Voor LCHMSTL (Lichaamstaal) heeft Sunnyfields de brand Identity mogen ontwikkelen en hierin zijn mooie illustraties ontstaan, die passen bij het logo en het concept verbinding. 

 

Enya | Hoogsensitief & Happy

Met Inge samenwerken voor de nieuwe verkooppagina voor mijn online cursus was een droom. Ze voelde meteen heel goed aan welke ontwerpstijl bij mij en mijn klanten paste. Ze zorgde voor een mooie aansluiting met mijn huidige huisstijl en tegelijkertijd voegde ze iets nieuws toe. Zo werd de pagina fris en sprankelend en speels! Onze communicatie verliep uitsluitend via mail en dat werkte verbazingwekkend goed. Ze antwoordde snel op mijn mailtjes en stemde genoeg af tijdens het creatieproces. Ze werkte snel en efficiënt en leverde prachtig werk in. Inge heeft oog voor detail en kleur- en stijlopbouw waardoor mijn verkooppagina een plezier werd om te lezen en te bekijken! Bedankt Inge!

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Natascha Verdurmen | Mellow Revolution

“Inge is een hele leuke dame. Ze is creatief, ontwapened, denkt mee, snel en precies. Ze geeft aan wat het mooiste is maar is dat niet haalbaar dan werkt ze moeiteloos met wat er is en maakt er iets moois van. Eenmaal op koers, dan heeft ze aan een half woord genoeg. Super fijn dat ze in Zuid Amerika woont en dat er dus ‘s nachts wordt doorgewerkt aan jouw e-book of ander design. Ik ben super blij met het snelle en mooie resultaat.”

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

An Mattheussen | Good Vibes Academy

“Inge heeft er voor gezorgd dat mijn boodschap nog meer kracht kreeg.  Zij heeft in beeld gebracht wat ik wou uitstralen.  Door te spelen met kleur, lettertype en stijl heeft zij meer diepgang gebracht in mijn tekst.  Zij is expert in haar vak en het samenwerken verliep heel vlot. Wil jij samenwerken met iemand die voelt wat jij bedoelt en dit zichtbaar kan maken? Dan zit je goed bij Inge!”

Ank van Lieshout | Passie in ondernemen

“Inge heeft in korte tijd mijn e-book zeer mooi in elkaar gezet. De afbeeldingen, kleuren en lay-out passen perfect bij elkaar en mijn visie. Ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Het ziet er supergaaf uit!”

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +54 9 3541 371 401

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295