PORTFOLIO ILLUSTRATIE

Yoga & Chakras illustraties

Deze superleuke illustraties vind je in de Sunnyfields shop voor hele leuke prijsjes. Gebruik deze illustraties voor jouw blog, ebooks of werkboeken of misschien om een ruimte op te vrolijken.

Je vind hier de 7 belangrijkste chakras en yoga houdingen die de chakras activeren en weer in balans brengen. Alle kleuren komen terug in de illustraties en je krijgt er allemaal leuke extraatjes bij, zoals de symbolen.

Fitness illustraties voor de Fitgirls

De Fitgirls vroegen me een serie illustraties te maken voor hun ebook. En later heb ik voor hun ook het ebook gemaakt. Deze illustraties geven verschillende fitness houdingen weer waardoor je binnen een aantal dagen een fantastische booty hebt! Wil jij de booty challenge proberen? Neem dan een kijkje op hun site.

Illustraties voor Reflex Magazine

Studio OneSevenTwo vroeg Sunnyfields illustraties te maken voor het magazine dat zij 4 keer per jaar maken voor de ABU. De teksten worden aangeleverd en Sunnyfields bedenkt hoe deze tekst het beste gevisualisseert kan worden d.m.v. vrolijke illustraties.

 

LCHMSTL

Voor LCHMSTL (Lichaamstaal) heeft Sunnyfields de brand Identity mogen ontwikkelen en hierin zijn mooie illustraties ontstaan, die passen bij het logo en het concept verbinding. 

 

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Josien Frinking | Praktisch Organiseren

“Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

Fabienne van Dillen | C'est Fab

“Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

 

Contacteer me op

inge@sunnyfields.nl

+54 9 3541 37 1401

ingesunnyfields

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295