Hola Sunshine!

  Ik ben Inge

Waarom vind ik het zo leuk wat ik doe? Omdat ik veel in contact kom met gepassioneerde ondernemers zoals jij. Die een droom hebben om de wereld een beetje mooier te maken met hun product of dienst. En dit alleen nog hoeven te visualiseren. En hier kom ik in beeld. En hier help ik jou graag verder mee, zodat jij kan gaan shinen!

 

WIE BEN IK?

Meditatie, yoga en natuur, houden mij in balans en maken het mogelijk te creëren vanuit mijn hart. Hier haal ik inspiratie uit. Kleuren, vormen, structuren en concepten, in de natuur is alles in balans. En dit is ook belangrijk in een branding.

Regelmatig ga ik naar de ashram van mij guru. Waar ik tot rust kom en tot nieuwe inzichten. Hier ben ik ook opgeleid tot yoga lerares. Ik geef twee keer per week les aan een hele lieve groep vrouwen. 

Ik ben moeder van twee superlieve jongetjes. We hebben een hond en een kat, want ik ben een groot dierenliefhebber.

 

ERVARING

Al ruim 15 jaar werk ik als ontwerper. In het begin voor reclame – en ontwerpbureaus in Amsterdam en nu al ruim 8 jaar als zelfstandige. Ik werk nauw samen met fotografen, animators, tekstschrijvers en social media experts, waardoor ik een heel breed pakket aan kan bieden. 

Mijn expertise en mijn hart liggen bij brand identities. Ik krijg elke keer weer vlinders in mijn buik wanneer we een branding afronden en alle stukken bij elkaar een prachtig geheel vormen die de klant en mezelf blij maakt.

 

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

Fabienne van Dillen | C'est Fab

“Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

 

Josien Frinking | Praktisch Organiseren

“Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

De nieuwste blogs

Wat is jouw ideale klant?

Wat is jouw ideale klant?

Wat is een ideale klant? Van een ideale klant krijg jij energie, en zij krijgen energie van jou. Het is een klant die jouw werk waardeert en waar je goed mee kan communiceren. En waarin je wederzijds van elkaar kunt leren.    Om jouw klant dus te bereiken, is het...

Creëeren vanuit je hart. Hoe weet je wanneer je dat doet?

Creëeren vanuit je hart. Hoe weet je wanneer je dat doet?

Creëeren en werken vanuit je hart. Dat klinkt heel mooi. Maar hoe weet je dat je dat doet? Hier een paar tips.   1. Luisteren naar je lichaam Luister ook naar je hart. Krijg je een nieuwe offerte aanvraag binnen? Of wordt je gebeld door een potenciële nieuwe...

Contacteer me op

inge@sunnyfields.nl

+54 9 3541 37 1401

ingesunnyfields

Volg me op

© 2019 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295