Hola Sunshine!

  Ik ben Inge

Waarom vind ik het zo leuk wat ik doe? Omdat ik veel in contact kom met gepassioneerde ondernemers zoals jij. Die een droom hebben om de wereld een beetje mooier te maken met hun product of dienst. En dit alleen nog hoeven te visualiseren. En hier kom ik in beeld. En hier help ik jou graag verder mee, zodat jij kan gaan shinen!

 

Wie ben ik?

Meditatie, yoga en natuur, houden mij in balans en maken het mogelijk te creëren vanuit mijn hart. Hier haal ik inspiratie uit. Kleuren, vormen, structuren en concepten, in de natuur is alles in balans. En dit is ook belangrijk in een branding.

Regelmatig ga ik naar de ashram van mij guru. Waar ik tot rust kom en tot nieuwe inzichten. Hier ben ik ook opgeleid tot yoga lerares. Ik geef twee keer per week les aan een hele lieve groep vrouwen.

Ik ben moeder van twee super lieve jongetjes. We hebben een hond en een kat, want ik ben een groot dierenliefhebber.

 

Ervaring

Al ruim 15 jaar werk ik als ontwerper. In het begin voor reclame – en ontwerpbureaus in Amsterdam en nu al ruim 8 jaar als zelfstandige. Ik werk nauw samen met fotografen, animators, tekstschrijvers en social media experts, waardoor ik een heel breed pakket aan kan bieden. 

Mijn expertise en mijn hart liggen bij brand identities. Ik krijg elke keer weer vlinders in mijn buik wanneer we een branding afronden en alle stukken bij elkaar een prachtig geheel vormen die de klant en mezelf blij maakt.

 

Natascha Verdurmen | Mellow Revolution

“Inge is een hele leuke dame. Ze is creatief, ontwapened, denkt mee, snel en precies. Ze geeft aan wat het mooiste is maar is dat niet haalbaar dan werkt ze moeiteloos met wat er is en maakt er iets moois van. Eenmaal op koers, dan heeft ze aan een half woord genoeg. Super fijn dat ze in Zuid Amerika woont en dat er dus ‘s nachts wordt doorgewerkt aan jouw e-book of ander design. Ik ben super blij met het snelle en mooie resultaat.”

Enya | Hoogsensitief & Happy

Met Inge samenwerken voor de nieuwe verkooppagina voor mijn online cursus was een droom. Ze voelde meteen heel goed aan welke ontwerpstijl bij mij en mijn klanten paste. Ze zorgde voor een mooie aansluiting met mijn huidige huisstijl en tegelijkertijd voegde ze iets nieuws toe. Zo werd de pagina fris en sprankelend en speels! Onze communicatie verliep uitsluitend via mail en dat werkte verbazingwekkend goed. Ze antwoordde snel op mijn mailtjes en stemde genoeg af tijdens het creatieproces. Ze werkte snel en efficiënt en leverde prachtig werk in. Inge heeft oog voor detail en kleur- en stijlopbouw waardoor mijn verkooppagina een plezier werd om te lezen en te bekijken! Bedankt Inge!

Cisca Mikx | Soul Photographer

“Het is altijd een feest om met Inge samen te werken. Inge is creatief, spiritueel, punctueel, betrouwbaar. Daarnaast is ze een fantastisch, inspirerend en warm mens. 

Vanaf het allereerste moment ervaarde ik ons contact als vanzelfsprekend en oprecht en hadden we samen het zelfde doel:  het  hoogst haalbare voor de klant eruit te halen. Passend en professioneel. Ik ben dan ook super trots met de mooie brand identiteit, logos en websites die we hebben neergezet. Van Inge word je gewoon blij!”

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Would love to hear from you!

Mail me at:
inge@sunnyfields.nl

Follow me:

© Sunnyfields 2021

Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295