The Sunny Shop

Kwalisites Huisstijl templates

Ga jij binnenkort aan de slag met een website van Kwalisites? Dan is het een goed idee eerst een huisstijl aan te kopen. Hierdoor heb je een houvast en maak jij makkelijk zelf een mooie website die helemaal in balans is.

Deze mooie en unieke huisstijl templates zijn inclusief: het aanpassen van de naam, een kleurenpalet, een lettertype palet, instagram post ontwerpen, een favicon en de gebruikersrechten. Deze templates worden maar één keer verkocht.

Wil je liever een ander kleurenpalet? Of net een ander font? Voor een meerprijs is dit aan te passen. De prijzen zijn exclusief BTW.

WERKWIJZE

Kies jouw favoriete Huisstijl template

Heb je een logo en template gezien die jou aanspreekt? Je kunt de aankoop op de website doen, en dan ontvang je een jpg met de afbeelding die je op de website ziet. Je kunt me ook mailen me op inge@sunnyfields.nl of bellen me op 06 – 21 91 57 96 en dan stuur ik je een factuur. 

 

Aanpassen van jouw template

Dan gaan we aan de slag met het aanpassen van het logo in jouw bedrijfsnaam. Heb je nog andere wensen? Voor een meerprijs kunnen we ook eventueel het lettertype en kleurenpalet aanpassen. 

Jouw styleguide

Zodra we jouw logo aangepast hebben naar jouw bedrijfsnaam, ga ik deze in jouw styleguide plaatsen. Dit is een documentje waarin de kleur – en font paletten staan zodat je hiermee in de toekomst dit altijd bij de hand hebt.

Aan de slag!

Jij kunt nu aan de slag met jouw website! Je hebt nu alles om een mooie website te maken. Dus het is een kwestie van vullen! Succes! En als je een vraag hebt, weet je me te vinden.

VRAGEN?

Stel ze gerust via: inge@sunnyfields.nl of bel me op 06 – 21 91 57 96 

Corinne van Ravels | Hypnotherapeute

Inge heeft voor mij prachtige dingen ontworpen zoals: mijn huisstijl, website, ebooks, illustraties en video's. 

Het gave is dat zij echt met je meedenkt en naar je luistert en komt met veel initiatieven.

Je kunt haar blindelings vertrouwen. Ze levert mooi werk, is zorgvuldig en creatief. 

Wat jij in gedachten hebt, kan ze omzetten in beeld. 

Ze is ook nog eens heel hartelijk en goed bereikbaar.

Femke Alderen | Foot reflexology

"Superfijn om samen te werken met Inge en zo blij met het resultaat van m’n brand identity! Ze heeft echt de tijd genomen om het design van haar huisstijl template naar mijn wens aan te passen en het resultaat zat super snel in m’n inbox. Heerlijk om zo met iemand te werken. "

Rob de Boer | Advocaat

Ik heb Inge ingeschakeld om een onderscheidende en vernieuwende huisstijl te ontwerpen. Via een door Inge opgestelde brand identity, is er een pakkend logo uitgekomen en werden mij ook mijn USP’s helder. Het was bijzonder prettig samenwerken met Inge. Ze staat open voor input van de klant, waardoor het beste, meest mooie design, ook van mijn website (www.kwaliteitsadvocatuur.nl) tot stand is gekomen! Korte lijnen en een zeer prettig, open ontwikkelingsproces!

Ank van Lieshout | Passie in ondernemen

"Inge heeft in korte tijd mijn huisstijl en e-book zeer mooi ontworpen. De afbeeldingen, kleuren en lay-out passen perfect bij elkaar en mijn visie. Ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Het ziet er supergaaf uit!"

Josien Frinking| Praktisch Organiseren

"Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!"

Fabienne van Dillen| C'est Fab!

"Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect."

 

Mathijs Bos | Next Level

"Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!"

 

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +31 6 2191 5796

Volg me op

© 2021 Sunnyfields

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295