Ebooks

Iedereen heeft wel een boek in zich. Een ebook is een hele goede manier om jouw kennis te delen. Deze kun je verkopen of gebruiken als gratis weggever om jouw email lijst te vergroten. Op deze manier krijg je een lijst met potentiele klanten die al geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Het ebook maak ik in de stijl van jouw huisstijl. Elke pagina in zijn eigen unieke visuele vormgeving. En met een mooie cover en mockup, zodat jouw ideale klant deze heel graag wilt kopen of downloaden.

Neem contact op voor meer informatie of bekijk mijn portfolio om meer ontwerpen te zien.

PRIJZEN

Hieronder een prijsindicatie voor het opzetten van jouw unieke ebook. 

EBOOK + LANDINGSPAGINA

vanaf €899
  • • Het ebook
  • • Een landingspagina in jouw wordpress website om jouw ebook downloadbaar te maken. Deze koppelen we aan jouw mailprogramma zodat jouw lijst kan groeien. 
  • De landingspagina is in de stijl van jouw website. 

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Natascha Verdurmen | Mellow Revolution

“Inge is een hele leuke dame. Ze is creatief, ontwapened, denkt mee, snel en precies. Ze geeft aan wat het mooiste is maar is dat niet haalbaar dan werkt ze moeiteloos met wat er is en maakt er iets moois van. Eenmaal op koers, dan heeft ze aan een half woord genoeg. Super fijn dat ze in Zuid Amerika woont en dat er dus ‘s nachts wordt doorgewerkt aan jouw e-book of ander design. Ik ben super blij met het snelle en mooie resultaat.”

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

An Mattheussen | Good Vibes Academy

“Inge heeft er voor gezorgd dat mijn boodschap nog meer kracht kreeg.  Zij heeft in beeld gebracht wat ik wou uitstralen.  Door te spelen met kleur, lettertype en stijl heeft zij meer diepgang gebracht in mijn tekst.  Zij is expert in haar vak en het samenwerken verliep heel vlot. Wil jij samenwerken met iemand die voelt wat jij bedoelt en dit zichtbaar kan maken? Dan zit je goed bij Inge!”

Ank van Lieshout | Passie in ondernemen

“Inge heeft in korte tijd mijn e-book zeer mooi in elkaar gezet. De afbeeldingen, kleuren en lay-out passen perfect bij elkaar en mijn visie. Ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Het ziet er supergaaf uit!”

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +31 6 2191 5796

Volg me op

© 2021 Sunnyfields

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295