Create
with me

CREËER MET MIJ

Graag help ik je verder met een prachtige brand identity en een website. Maar wist je dat ik ook ebooks of werkboeken voor je kan maken binnen jouw huistijl? Of misschien vind je het leuk om een illustratie serie te laten maken. Ook daar help ik je heel graag mee verder. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio om eens te kijken wat ik allemaal gemaakt heb.

BRANDING

LOGO, STATIONARY
& BRANDBOOK

BRANDING
& WEBSITE

LOGO, STATIONARY,
WEBSITE,
SOCIAL MEDIA
& MEER…

WEBSITE

WEBSITE IN
WORDPRESS OF WIX

DESIGN &
ILLUSTRATIE

E-BOOKS,
WERKBOEKEN,
ILLUSTRATIES
EN MEER

DIT IS VOOR JOU ALS…

Je er klaar voor bent jouw onderneming serieus op de markt wilt zetten.
Je graag wilt doen wat waar jij van houdt en dit overlaat aan een expert in ontwerp
Je klaar bent om naar je hart te gaan luisteren en jouw zielsmissie 
Je op zoek bent naar een holistische en persoonlijke branding
Je wilt gaan creëeren vanuit je hart
Je een branding wilt die jouw authentieke ziel en jouw visie weergeeft
Je een mooie en strategische website wilt die jouw ideale klant aantrekt en jou neerzet als een expert in jouw beroep.

 Ben je er klaar voor jouw zielsmissie tot leven te brengen met behulp van een prachtige nieuwe branding?

Hola Sunshine!

  Ik ben Inge

Waarom vind ik het zo leuk wat ik doe? Omdat ik veel in contact kom met gepassioneerde ondernemers zoals jij. Die een droom hebben om de wereld een beetje mooier te maken met hun product of dienst. En dit alleen nog hoeven te visualiseren. En hier kom ik in beeld. En hier help ik jou graag verder mee, zodat jij kan gaan shinen!

Mathijs Bos | Next Level

“Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

 

Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

“We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

Fabienne van Dillen | C'est Fab

“Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

 

Josien Frinking | Praktisch Organiseren

“Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

Contacteer me op

inge@sunnyfields.nl

+54 9 3541 37 1401

ingesunnyfields

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295