Brand Identity

Een brand identity is meer dan alleen een logo en een kleurenpalet. Een brand identity voel je. Jouw passie, visie en missie, en jouw verhaal komt binnen bij de jouw ideale klant door middel van een unieke brand identity. En spreekt tot hun ziel. Door jouw unieke brand identity bouw je vertrouwen waardoor jouw klant graag met jou wilt werken.

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio. Of misschien wil je meteen aan de slag!

goedkope huisstijl reiki massage

PAKKETTEN

Hieronder vind je de pakketten die ik bied.
Deze brand identity sluit naadloos aan bij wie jij bent en wat jij biedt.
Jouw klant herkent jou hierin en jij kan met trots jouw dienst of product aanbieden. 
De prijzen zijn exclusief BTW.

Corinne van Ravels | Hypnotherapeute

Inge heeft voor mij prachtige dingen ontworpen zoals: mijn huisstijl, website, ebooks, illustraties en video's. 

Het gave is dat zij echt met je meedenkt en naar je luistert en komt met veel initiatieven.

Je kunt haar blindelings vertrouwen. Ze levert mooi werk, is zorgvuldig en creatief. 

Wat jij in gedachten hebt, kan ze omzetten in beeld. 

Ze is ook nog eens heel hartelijk en goed bereikbaar.

Femke Alderen | Foot reflexology

"Superfijn om samen te werken met Inge en zo blij met het resultaat van m’n brand identity! Ze heeft echt de tijd genomen om het design van haar huisstijl template naar mijn wens aan te passen en het resultaat zat super snel in m’n inbox. Heerlijk om zo met iemand te werken. "

Rob de Boer | Advocaat

Ik heb Inge ingeschakeld om een onderscheidende en vernieuwende huisstijl te ontwerpen. Via een door Inge opgestelde brand identity, is er een pakkend logo uitgekomen en werden mij ook mijn USP’s helder. Het was bijzonder prettig samenwerken met Inge. Ze staat open voor input van de klant, waardoor het beste, meest mooie design, ook van mijn website (www.kwaliteitsadvocatuur.nl) tot stand is gekomen! Korte lijnen en een zeer prettig, open ontwikkelingsproces!

Ank van Lieshout | Passie in ondernemen

"Inge heeft in korte tijd mijn huisstijl en e-book zeer mooi ontworpen. De afbeeldingen, kleuren en lay-out passen perfect bij elkaar en mijn visie. Ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Het ziet er supergaaf uit!"

Josien Frinking| Praktisch Organiseren

"Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!"

Fabienne van Dillen| C'est Fab!

"Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect."

 

Mathijs Bos | Next Level

"Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!"

 

Would love to hear from you!

E. inge@sunnyfields.nl

T. +31 6 2191 5796

Volg me op

© 2020 Sunnyfields

Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295