BRAND IDENTITY

Een brand identity is meer dan alleen een logo en een kleurenpalet. Een brand identity voel je. Jouw passie, visie en missie, en jouw verhaal komt binnen bij de jouw ideale klant door middel van een unieke brand identity. En spreekt tot hun ziel. Door jouw unieke brand identity bouw je vertrouwen waardoor jouw klant graag met jou wilt werken.

IN DIT PAKKET KRIJG JE…

 1. een intake gesprek
 2. het Find & Visualise yourself programma, inclusief Brand identity vragenlijst
 3. Moodboard
 4. 2 Logo voorstellen (3 revisies)
 5. Beeldmerk, Woordmerk & Favicon
 6. Kleurenpalet
 7. Fonts combinaties (body, header en accent)
 8. Patronen, texturen of stijliconen
 9. Brandbook (dit is een prachtig digitaal, en printbaar boekwerk waarin jouw branding van concept tot doorvertalingen staan beschreven en dat essentieel is om in de toekomst mee te werken.)

WERKWIJZE

Een brand identity ontwerpen duurt meestal rond de twee maanden.

  1. See you on skype!

  Leuk je te ontmoeten! In dit Skype gesprek bespreken we jouw visie en missie en het doel van jouw branding.

  2. Get to business briefing

  Je ontvangt na ons gesprek de creatieve briefing. Hierdoor krijg ik een goed beeld van wie jij bent en wat jouw doelen zijn en hoe ik dat mag gaan visualiseren. 

  3. MOODBOARD & CoNCEPT

  Na het ontvangen van de briefing ga ik aan de slag met een moodboard. Dit is een soort inspiratie bord waarin ik gebruik maak van fotografie, kleuren en vormen die ik onder andere vind op Pinterest en die ik samen breng op een prachtig moodboard. Deze dient als uitgangspunt voor de rest van de branding. Hierin vind je ook al de eerste opzet voor jouw kleurenpalet. 

  4. LOGO

  Wanneer je blij bent met het moodboard en kleurenpalet ga ik verder met het ontwerpen van je logo. Ik doe 3 verschillende logo voorstellen. Hieruit kun jij een richting kiezen en in deze eventueel aanpassingen in maken. Er is ruimte voor drie correctierondes totdat je superblij bent met je logo. 

  5. HUISSTIJL + STIJLELEMENTEN

  Dan ga ik het logo in verschillende uitingen doorvoeren, zoals in factuurpapier en een eventueel visitekaartje. Ook maak ik patronen en andere stijlelementen om jouw branding compleet en herkenbaar te maken. Ook hier is ruimte voor 3 correctierondes. 

  6. BRANding book

  Ik lever je het logo pakket aan met verschillende soorten logo zoals CMYK en RGB kleuren in verschillende formaten. Diapositief logo, beeldmerk en woordmerk. Ook lever ik je de stijlelementen, de patronen, kleurpallet, fonts en favicon aan. En een mooi brandbook waarin het concept van je branding beschreven staat en hoe je zelf met je branding aan de slag kan gaan.

  PAKKETTEN

  Hieronder vind je de pakketten die ik bied.

  Voor prijzen neem vrijblijvend contact met me op door te mailen naar inge@sunnyfields.nl

  Mathijs Bos | Next Level

  “Ik heb de samenwerking met Inge als SUPERFIJN ervaren. Je merkt dat zij echt een professional is omdat zij goed luistert naar de wensen, meedenkt en heel snel schakelt. Wil je kwaliteit, fijne communicatie en je werk op tijd af hebben? Werk dan absoluut samen met deze topper!”

   

  Josien Frinking | Praktisch Organiseren

  “Inge is geweldig! Ze is professioneel en fijn om mee te werken. Communiceert goed, kundig en verstaat haar vak. Inge heeft mijn de rebranding en ontwerp van mijn bedrijf en website gedaan. Ik ben er zo, zo blij mee! Thanks Inge, muchas gracias!”

  Bert Wagenaar | Innerlijke kracht

  “We zijn enorm te spreken over de samenwerking met Inge. De communicatie is helder. Ze weet wat ze doet en is top in haar werk. Het Ebook is echt oogverblindend mooi geworden en we gaan dan ook zeker vaker van haar diensten gebruik maken. Muchos gracias Inge.”

  Fabienne van Dillen | C'est Fab

  “Inge is een zeer ervaren en creatieve designer die ik kan aanbevelen voor conceptontwikkeling, art-direction en design. Ook heb ik haar ingehuurd voor de ontwikkeling van websites. Voor verschillende doelgroepen en verschillende disciplines heeft Inge originele ideeën en zijn haar ontwerpen mooi en technisch perfect.”

   

  Contacteer me op

  inge@sunnyfields.nl

  +54 9 3541 37 1401

  ingesunnyfields

  Volg me op

  © 2020 Sunnyfields

  Disclaimer | Algemene Voorwaarden

  Ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel 72023295